Hem

Familjedaghemmet

Bygget

Verksamheten bedrivs i en villa på landet och är ett alternativ till förskolan. Här vistas barnen i en liten barngrupp i en trygg och lugn hemmiljö. Den lilla gruppen gör det möjligt att se varje barns olika intressen och behov. Här erbjuds barnen en varierande lärandemiljö där vi vistas inomhus, utomhus och åker på utflykter regelbundet. Det är promenadavstånd till skog och natur där vi hittar på olika aktiviteter. Barnen har stort inflytande i verksamheten och vi arbetar med teman utifrån barngruppens intressen. 

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.30 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns inga djur på familjedaghemmet

Ansök om plats

Kontakta dagbarnvårdaren

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Verksamheten

Mål och visioner

Min vision är en pedagogisk barnomsorg i lantlig hemmamiljö, där barnen känner lust till att lära sig nya saker, och utvecklar sin självständighet. Barnen ska känna sig trygga och ha kul under sin vistelse här. Verksamheten ska ge barnen en lugn och trygg start i livet. Alla blir sedda. Målet är att barnen ska erbjudas en god miljö för omsorg, utveckling och lärande. Föräldrar och barn har goda möjligheter till inflytande.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Henni Larsson

Jag heter Henni och bor tillsammans med min familj på landsbygden i Julita. Min erfarenhet av barn har jag fått som så kallad hemmaförälder under de senaste sex åren. Jag har tagit hand om båda mina barn på heltid istället för att ha de i förskola. Vi har arbetat pedagogiskt och målmedvetet hemma, åkt på utflykter samt gått på aktiviteter flera gånger i veckan. Jag har även tidigare arbetat som lekledare ombord på M/S Galaxy (Tallink Silja) och som vikarie i ett annat familjedaghem.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Gimmersta Bygget
643 96 Julita 

VISA KARTA

Telefon
073-905 20 52

E-post
bygget@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk